Kjære Umrah reisende, velkommen til Mishkaat's Umrah Portal, Bab-al-Umrah! 

Dette er et verktøy for de som ønsker å reise til Umrah alene, med familie eller venner. Om du ønsker å reise med våre grupper, kan du brukewww.mishkaat.no

Vi selger ikke visum, men kun pakker. Vår ambisjon er å gjøre Umrah lettere for muslimer i Europa. Derfor, skreddersyr vi en reisepakke for deg etter dine behov! 
Vennligst ikke fyll ut visumskjema før du har sendt umrah forespørsel og akseptert vårt pakketilbud. Alle visumskjemaer uten et gyldig tilbud, vil bli fjernet fra systemet. 

Vennligst les nøye følgende rutiner for HVORDAN KOMME I GANG: 

Fylle ut skjemaet "Umrah Forespørsel"
Første skritt er å sende en forespørsel til oss. Bruk skjemaet "Umrah forespørsel" på venstremenyen!
Her skal du oppgi når du/dere skal reise til Saudi Arabia, hvor skal du/dere reise først, hvilken type hotell dere skal bo i og i hvor mange dager, og hvilke tjenester dere ønsker fra oss.
 

I løpet av 1-2 dager, vil du få et pristilbud fra oss på din forespørsel, og du vil da få 3 dager på deg å bestemme om du vil benytte deg av tilbudet.
 

Dersom du sier ja til tilbudet, vil vi sende en forespørsel om hotellreservasjon til vår samarbeidspartner i Saudi Arabia. Dette vil normalt bli bekreftet i løpet av 2-3 dager, og du vil få endelig bekreftelse fra oss når hotellet er reservert for deg.
 

Fylle ut skjemaet "Visumsøknad"

Etter at du har fått bekreftet hotellet, starter vi visumprosessen.
 Du må da fylle ut skjemaet "Visumsøknad" på venstremenyen. 

Etter at du har levert inn pass og andre dokumenter for visumsøknaden, samt betalt inn, vil vi sende din søknad til Den Saudiarabiske ambassaden.
 

Visumet kommer normalt etter 3 dager, og passet vil bli levert tilbake til deg.
 

Avreise

Før avreise vil du få en din eticket og hotellkupong pr e-post.

All informasjon om hoteller du skal bo i, nødvendige telefonnummer m.m. står i hotellkupongen, og du er nå klar for avreise.
 

Kontakt oss på 
post@mishkaat.no hvis du ønsker mer info.